Řadové domy Natura

Úvod / Projekty / Natura

O projektu

Natura je nový projekt v La Cala Resort tvořený 40 prostornými řadovými domy v přední linii golfového hřiště s panoramatickým výhledem na resort. Každý dům je rozmístěný na 3 podlažích v soukromé uzavřené části projektu se společným bazénem a zahradami. Natura je projekt pro vás, pokud hledáte pohodlný, funkční dům se soukromým přízemím, světlým a vzdušným hlavním patrem s plně vybavenou kuchyní, 3 prostornými ložnicemi, velkou sluneční terasou o velikosti přes 50 m2 a zahradou.

Fáze I (21 řadových domů): zkolaudováno
Fáze II: červenec 2022

Ceny od 525.000 EUR

  Objevte oblast

Resort La Cala, Mijas
Natura je pátou realizací postavenou v projektu La Cala Resort, který nabízí jedinečný koncept rezidenčního bydlení: tři vynikající mistrovská golfová hřiště, golfová akademie, hotel a jeden z nejkomplexnějších a nejluxusnějších lázeňských center ve Španělsku. Jsou zde také tři restaurace, z nichž každá má svůj charakter. Další široká nabídka sportu jako jsou tenisové a squashové kurty, fitness lekce nebo běžecký okruh.

Natura se nachází v jedinečném prostředí, mezi kopci a Středozemním mořem, a to jen 20 minut od města Marbella a 30 minut z letiště v Malaze.

  Lokalita

La Cala, Mijas
Projekt se nachází v jedné z nejžádanějších míst v La Cala Resort s úžasným výhledem navjamku 1 a 18 prestižního golfového hřiště Europa a obklopeného u krásného národního parku Mijas. Za sedm minut jízdy autem se dostanete do městečka La Cala de Mijas a jeho nádherných pláží.
Mezinárodní letiště Malaga je pouze 30 minut autem, což vám umožní si užívat si svůj domov ve Španělsku zhruba 4 hodiny cesty z Prahy od dveří ke dveřím.

Jedinečná poloha u golfu, obklopená přírodní scenérií, vše orientované na jih, kombinace nejkvalitnějších materiálů a sofistikovaného designu, dělá z Natury ideální domov v la Costa del Sol.

  Development

Velké terasy s výhledem na golf
Natura je nová soukromá výstavba se 40 exkluzivními řadovými domy se 3 ložnicemi s panoramatickým výhledem na La Cala Resort.

Vnitřní otevřené prostory, které přecházejí na velkolepé terasy, soukromé zahrady a úžasné sluneční terasy v horních patrech.
Soukromá uzavřená komunita s velkými společnými zahradami a bazénem! s vynikajícími výhledy na 8. jamku hřiště Europa.

  Domy

Design a pohodlí
Otevřený půdorys přízemí integruje kuchyň s obývacím pokojem, velkou terasou a malou šatnou. První patro nabízí 2 koupelny a 3 prostorné a světlé ložnice. V nejvyšším patře je sluneční terasa 59 m2. Soukromé parkování v suterénu (2 auta) s přímým přístupem do domu.

Možnost zřízení výtahu po předchozím schválení nabídky. Konstrukce v souladu s novými evropskými předpisy a s energetickou třídou B. Domy se vyznačují nejvyšší kvalitou díky odhlučnění, tepelné izolaci a vyšší energetickou účinnosti solárními panely.

  Standardy

Luxusní povrchové úpravy ve vašem domově
Natura se může pochlubit luxusními povrchovými úpravami, led osvětlením, velko-formátovou keramickou podlahou (90 x 90) „SALONI“ v celém domě, plně vybavenou kuchyní a klimatizací – topný systém instalován. Designerské koupelny. Ložnice s elektricky ovládanými žaluziemi, trezor a vestavěné skříně. Vše v plném souladu s novým evropským stavebním zákonem.

  Půdorysy